Diensten

Tarieven per 1 mei 2022

Boodschap dierbare overledene                                    € 30,-

Vijf vragen aan je dierbare overledene                         € 30,-

Persoonlijke boodschap van mijn gids Jozef                € 30,-

Cadeaubon persoonlijke boodschap Jozef                   € 32,-,- (incl. verzendkosten)

Alle boodschappen channel ik via automatisch schrift.

Voor het chanellen van een overleden dierbare en de vijf vragen heb ik naam, geboorte-en overlijdensdatum van de overledene nodig. Tevens hoor ik graag de connectie met de overledene. Uit respect naar de overledene en om een zuivere chanelling te ontvangen, wacht ik minimaal een half jaar met een chanelling.

Voor de persoonlijke boodschap van Jozef is je naam voldoende. Hij laat je zien waar je nu staat en geeft tips om je leven lichter te maken. Heel ondersteunend en dankbare reacties mocht ik reeds ontvangen. De boodschap heeft het formaat van een A4-tje. Nu ook verkrijgbaar als cadeaubon! Ik stuur je deze graag toe.

Enkele reacties op Jozefs persoonlijke boodschap:

Margon: Dank jullie wel voor deze prachtige boodschap! Het voelt zó waar en ik voelde me diep geraakt. Ik voelde mijn trilling verhogen toen ik de boodschap aan het lezen was. Ik heb de boodschap uitgeprint en ingelijst, zodat ik ‘em steeds opnieuw kan lezen! Nogmaals bedankt voor deze mooie boodschap, een waar (verjaardags)cadeau voor mezelf!

Ann: Deze persoonlijke boodschap is écht verhelderend voor mij en doet mij enorm véél deugd en geeft me vertrouwen !! Zo super wat jullie doen !! Dank jullie wel !!!!

Marieke: Wat een geweldig mooie boodschap! Tranen in mijn ogen. Zo treffend, zo waar. Het klopt allemaal. Dankjewel lieve José en Dankjewel Jozef. Zo ontzettend blij met deze boodschap. Puzzelstukjes vallen op zijn plaats.

Susan: Wow wat een prachtige boodschap José ik werd er gisterenavond helemaal emotioneel van, maar wel blij emotioneel. Echt super mooi en enorm waardevol om mee te nemen en nog vaker terug te lezen zodat het me nog meer vertrouwen geeft in mijn connectie met mijn engelen en gidsen. 

Bij het aangaan van mijn diensten ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden:

  • Ik ben enkel een doorgeefluik, cliënt is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor zijn daden en gezondheid
  • Na betaling ontvang je de boodschap per mail
  • Prijzen zijn inclusief 21% BTW

E-mail: info@terugnaarhetlicht.nl

IBAN: NL02 KNAB 0409 9183 77/  BIC KNABNL2H / t.n.v. Terug naar het Licht

BTW: NL003839721B95 /  KvK:  83555749

José den Ronde-van Dun / Terug naar het Licht